Weer on Demand

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle websites, applicaties en emails beheerd door Weer on Demand, te Leiden. Waaronder www.weer-on-demand.nl.

Weer on Demand is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Deze privacy verklaring wordt regelmatig ge-update, bekijk deze dan ook regelmatig op de website. Voor vragen kan je mailen naar info@weer-on-demand.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Weer on Demand maakt gebruik van links naar andere websites en applicaties, waaronder KNMI en Instagram. Bij het verlaten van onze website is het privacy- en cookiebeleid van deze websites of applicaties van toepassing.

Weer on Demand geeft weersinformatie, weeradvies en weersverwachtingen.

De website verzamelt automatisch bepaalde gegevens. Je bent niet verplicht persoonlijke gegevens te verstrekken. De persoonlijke gegevens die wij vragen zijn alleen noodzakelijk om de gewenste diensten te verlenen.

Zoals het verstrekken van je locatie voor plaatsgerelateerde weersverwachtingen, deze kan je zelf instellen.

Weer on Demand is verantwoordelijk voor het verwerken van deze persoonsgegevens. Met de persoonlijke gegevens van bezoekers en gebruikers wordt uiterst zorgvuldig mee omgegaan en zij zijn beveiligd.

Indien je contact met ons opneemt via de email of het contactformulier zijn jouw naam en email nodig. Ook als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, hebben we jouw email nodig om je op de hoogte te houden. Deze gegevens worden beveiligd opgeslagen en kunnen ten alle tijden verwijderd worden door contact met ons op te nemen.

Met wie we jouw gegevens delen

Het uitgangspunt van Weer on Demand is om de persoonlijke gegevens niet met derden te delen. Er wordt wel gebruikt van beveiligde (verwerkings)applicaties zoals wordpress, ventus windy app, creativemail en spreadshirt. Meer informatie over het privacybeleid van deze applicaties kunt u op de website vinden van de applicaties.

Hoe lang we jouw gegevens bewaren

De (persoonlijke) gegevens worden alleen bewaard zolang dit noodzakelijk is en niet langer. Naam en email adres wordt niet langer dan een jaar bewaard.

Welke rechten je hebt over je gegevens

De gebruiker heeft het recht op inzage, en kan verzoeken om aanpassing en verwijdering van de persoonsgegevens van de gebruiker.
De gebruiker heeft ook het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van de persoonsgegevens en het recht om gegevensoverdracht aan te vragen.
Een dergelijk verzoek kan worden ingediend via info@weer-on-demand.nl
Uw verzoek wordt binnen vier weken beantwoord. U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Weer on Demand neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@weer-on-demand.nl

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.) van andere websites Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht. Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site

Cookies

Weer on Demand gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Wanneer je onze website bezoekt, worden er door ons of derde partijen cookies geplaatst. Hierbij is er mogelijk inzicht in je IP-adres, besturingssyteem, gebruikte browser, vooraf bezochte pagina’s en pagina’s bezocht op de website. Deze gegevens zijn anoniem en gekoppeld aan het device wat er door de gebruiker wordt gebruikt. Bij het bezoeken van de website wordt er een melding gegeven voor het gebruik van deze cookies, indien de website verder bezocht wordt, gaat de gebruiker akkoord met de cookies. De gegevens worden gebruikt om het websiteverkeer te analyseren.
Cookies kunnen door de gebruiker zelf ten alle tijden worden verwijderd in de browser.

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Het cookiebeleid wordt regelmatig bijgewerkt. Bezoek dan ook regelmatig deze pagina voor het actuele cookiebeleid.

Laatst bijgewerkt: 31 januari 2021

Deel
Chat openen
Hi! Wil je meer informatie? Als ik niet snel reageer, stuur dan even een mailtje naar info@weer-on-demand.nl!
Thnx, Laura