Weer on Demand werkt graag samen!

Hieronder zie je een deel van de partners en vrienden van Weer on Demand / Meteoroloog Laura van der Blij. Wil jij ook partner worden? Stuur even een mailtje naar info @ weer-on-demand.nl !


Deze prachtige foto is van Jolanda Bakker


Bukman Management

Wil je Laura van der Blij boeken als dagvoorzitter, gastspreker, presentator, voice-over, of voor een lezing, denktank of workshop? Dan kan dat door contact op te nemen met Wendie Ockeloen van Bukman Management: via 06-51170110 of info@bukmanmanagement.nl .
Kijk voor meer informatie op https://bukmanmanagement.nl/presentator/laura-van-der-blij/


Pro-Intro Surfschool

Vanaf april 2021 werkt Laura van der Blij samen met windsurfschool Pro-Intro aan het Valkenburgse Meer! Zij gaat daar geregeld windsurfles geven! https://pro-intro.nl


Goede Golven

Oud-studiegenoot van Laura en oud-golfsurfmaatje Valentijn heeft zijn eigen website https://goedegolven.nl. Laura heeft meegewerkt aan de engelse versie van de golf forecasting cursus.


Rehorst Paintings

Rebecca Rehorst schildert onder meer de zee en de atmosfeer. Binnenkort zijn een paar exclusieve weergerelateerde schilderijen van haar hier te koop! Kijk voor meer info over Rebecca: https://rehorstpaintings.nl/


Jolanda Bakker